ING. Vis si facut
Homebanku' Face pe Mosu de Sarbatori
Da, da, da, intri in Home'Bank, te loghezi, accesezi optiunea e-Shop apoi reincarcare cartela, alegi Cosmote, Orange sau Vodafone, incarci cu 10 Euro in perioada 6 si 7 decembrie si Mos Home'Bank iti daruieste fara tragere la sorti
Un Trenulet, o Lumanarica si un Clopotel
sau Un Set de Cani de Cafea
 
REINCARCA-TI CARTELA  
Acum, poti lejer sa spui ca, in mod normal, mosu face daruri pe ochi frumosi , fara sa fii nevoit sa faci tu vreun efort. Dar nu-i chiar asa. Cuminte tot trebuie sa fii, oricum ai da-o.
INVATA SA REINCARCI PRIN HOME'BANK
Asa ca, reincarcarea tine loc de cumintenie anul asta. Si, desigur, la mai multe reincarcari, mai multe daruri, de poti sa ajungi sa strangi un sac si sa devii la randul tau, pentru altii Mos Nicolae, Mos Craciun, Zana Maseluta, Iepurasul de Pasti, sau prietenul bun si darnic. Pe linga cadouri optiunea asta noua din Home'Bank te scapa de alergatura prin oras pe la chioscuri sau operatori de telefonie mobila. Si vine la fix mai ales in momentele presante in care trebuie sa vorbesti rapid la telefon iar tu nu mai ai credit nici macar sa dai un sms.
INTRA PE HOMEBANK  
 
Hai, La Multi Ani si goleste-ne visteria de cadouri, ca avem sute de dat.
Perioada promotiei 6-7 Decembrie   Regulamentul promotiei AICI
Contact
ING Bank Amsterdam NV, Sucursala Bucuresti
Sos. Kiseleff nr 11-13, cod 011342, sector 1, Bucuresti
ref: RB/RPRJ/108/03.12.2010


Acesta este un mesaj trimis in mod automat. Orice raspuns la acest e-mail nu va ajunge la destinatar. Pentru orice detalii suplimentare ne poti contacta aici.

In cazul in care nu mai doresti sa primesti informari prin email despre promotiile ING Bank click aici pentru a ne aduce la cunostinta acest lucru si pentru a te dezabona.